Sengehuset Kolding

 

Sengehuset er trekantsområdets største sengebutik – hvor vi i høj grad sætter fokus på, at lige netop du får den seng, som du har brug for – hverken mere eller mindre. Vi sætter fokus på den gode nattesøvn, og derfor tilbyder vi vore kunder et stort og bredt udvalg af senge i alle prisklasser, således vi kan leve op til vores målsætning om at kunne tilbyde god søvn.

I vores butik og webshop finder du mange af de kendte sengemærker, hvor vi på flere af dem har eneforhandling i trekantsområdet. I sortimentet finde du bl.a. kendte mærker som Jensen senge, Wonderland Senge og Xcellent senge. 

Dette brede udvalg gør os altid i stand til at tilbyde de bedst mulige tilbud og kvaliteter til den rigtige pris.

Alle vores ansatte har mange års erfaring i møbel-branchen, og løbende gennemgår hele personalet kurser hos vores leverandører, så vi hele tiden har indsigt i de nyeste produkter og sengenes udvikling. Derfor kan vi give dig den bedst mulige vejledning, så vi i fællesskab finder den løsning, som passer lige netop til dine behov.

Fra vores butik Sengehuset kan du gå direkte videre til vores anden butik, Danbo Møbler Kolding. Flere kunder ser det som en stor fordel, hvis de også er på udkig efter andet end senge. Vores sælgere er altid friske på at give dig et samlet tilbud på både senge og andre møbler til boligen. 

Du kan besøge vores Danbo-hjemmeside på www.DanboKolding.dk eller du kan kigge ind i vores butikker på Mønten 3 i Kolding og få en uforpligtende snak med en af vores sælgere.

0