Stressless Lænestole

Køb en Stressless lænestol hos Sengehuset

En Stressless stol er ikke som alle andre stole. Med en Stressless stol er du sikret en høj komfort og en stol i en god kvalitet. Hos Sengehuset har vi et stort udvalg af Stressless lænestole i forskellige farver og designs. Se vores store udvalg her på siden og find den Stressless stol, der passer ind i dit hjem.
 
Besøg Sengehuset i Kolding på Mønten 3 eller bestil en Stressless stol online på vores webshop.
 

Få en god pris på en Stressless stol

En Stressless stol er ikke den billigste stol på markedet. Dog er du altid sikret kvalitet og komfort. Her hos Sengehuset tilbyder vi Stressless lænestole til utroligt gode priser.
 
Alle skal have råd til en stol, der giver dem komfort og værdi i hverdagen. Så hold øje med vores side. Du finder altid gode tilbud og priser på Stressless stole.
 

Få leveret din nye Stressless lænestol

Hos Sengehuset leverer vi din Stressless stol til alle brofaste øer i Danmark. Hvis du bor i for eksempel Kolding, Vejen, Odense, Åbenrå, Rødekro etc., får du både gratis levering og montering med i købet. Så hvis du ikke har noget transport, kan du altid få leveret din nye Stressless lænestol helt kvit og frit.
 

Bliv Stressless lige her

Sengehuset har åbent fra mandag til lørdag hver eneste uge. Derudover har vi også åbent den første søndag i hver måned.
 
Drømmer du om en ny Stressless stol? Så tag og besøg Sengehuset i Kolding på Mønten 3. Du kan også tage kontakt til en medarbejder via info@sengehuset.dk eller på telefonnummer: 82 30 10 12, hvis du ønsker hjælp til din bestilling eller har spørgsmål til vores Stressless lænestole. 

Gratis Levering og montering**

* Vi leverer fragtfrit ved minimum køb på kr. 5.000,-
**Ved køb over kr. 5.000,- leverer OG monterer vi i Kolding, Vamdrup, Vejen, Grindsted, Esbjerg, Odense, Assens, Strib, Middelfart, Fredericia, Vejle, Horsens, Billund, Haderslev, Åbenrå, Rødekro...

Kom i kontakt med os_
+45 82301012

Brug for hjælp? Skriv da direkte til os her :-)