Jensen Senge og Madrasser

Stort udvalg af Jensen senge

Sengehuset tilbyder et godt udvalg af Jensen Senge i en høj kvalitet. Hos Sengehuset finder du Jensen senge i mange forskellige prisklasser, og vi har løbende Jensen senge på tilbud. Se vores udvalg af Jensen Senge på vores hjemmeside eller kig ind i vores butik på Mønten 3 i Kolding.
 

Om Jensen senge

Med en Jensen seng får du det bedste fra den skandinaviske kultur – her går enkelt og smukt design nemlig hånd i hånd med fremragende kvalitet og innovation. Der er naturligvis en årsag til, at det skandinaviske design er populært på verdensplan. Ønsker du en seng, der både er skøn at ligge i, smuk at se på og tilbyder individuelle tilpasningsmuligheder er dette helt sikkert sengen for dig. Der er ikke noget at sige til, at Jensen senge har vundet det Norske Designråds pris for fremragende design hele to gange!
 

Sovekomfort og design

Vi ved alle, at en god nattesøvn er gavnlig for helbredet både på lang og kort sigt. Derfor vil de fleste gerne have en seng, der tilbyder optimal og individuel sovekomfort. Det kan Jensen senge give dig. Og går du også op i god stil og smukt design i soveværelset, er en Jensen seng helt sikkert egnet til lige netop dig. Her får du nemlig hele pakken. Med en Jensens seng får du bl.a.:
  • Søvnkomfort af højeste kvalitet
  • Prisvindende design
  • God støtte til ryg, skuldre og hofte
  • Mulighed for masser af lækkert tilbehør (gavle, ben og sengeborde)
 

Køb Jensen senge på tilbud

Som trekantområdets største sengebutik tilbyder vi et bredt sortiment af Jensen senge i alle prisklasser. Derfor kan vi ofte tilbyde Jensen senge på tilbud og altid til gode og konkurrencedygtige priser. Leder du efter en Jensen seng på tilbud, er Sengehuset derfor altid et godt sted at starte. Se vores udvalg af Jensen senge her på siden eller besøg vores butik på Mønten 3 i Kolding
 

Gratis Levering og montering**

* Vi leverer fragtfrit ved minimum køb på kr. 5.000,-
**Ved køb over kr. 5.000,- leverer OG monterer vi i Kolding, Vamdrup, Vejen, Grindsted, Esbjerg, Odense, Assens, Strib, Middelfart, Fredericia, Vejle, Horsens, Billund, Haderslev, Åbenrå, Rødekro...

Kom i kontakt med os_
+45 82301012

Brug for hjælp? Skriv da direkte til os her :-)