Handelsbetingelser

 

SENGEHUSETS RETURRET
Ønsker du at fortryde dit køb hos Sengehuset, kan du fortryde indenfor 14 dage fra modtagelsen. Herefter har du yderligere 14 dage til at returnere din vare. Varen skal returneres i samme stand, som ved modtagelsen. Returretten gælder dog ikke senge, som er specialproduceret efter ønske.

Det er tilladt at afprøve din vare, som du vil kunne i en fysisk sengebutik, men varen må ikke tages i brug. Har varen været taget i brug, så betragtes varen som brugt.

BETALING
Sengehuset trækker først betalingen på dit kort, når ordren og dine varer afsendes fra butikken.

30 DAGES PRISGARANTI
Sengehuset yder 30 dages prisgaranti på alle varer i webshoppen. Finder du en vare nøjagtig magen til, billigere i en anden webshop, så refunderer vi differencen til din konto. Varer på udsalg i fysiske butikker dækkes ikke af denne prisgaranti. Endvidere er ekstraordinære korte kampagnetilbud såsom momsfri søndag, køtilbud med max-antal eller lign. ikke omfattet af prisgarantien.

Når du har afgivet din ordre i shoppen vender vi altid retur til dig med info om, hvornår din vare vil blive leveret.

60 DAGES OMBYTNINGSRET
Hos Sengehuset får du 60 dages ombytningsret på alle springmadrasser i størrelsen 90x200cm.. Ombytninggsretten gælder hårdheden inden for samme type madras.
Ønskes der en anden type madras vil dette medføre et pristillæg.

24 MÅNEDERS REKLAMATIONSRET
Hos Sengehuset har du 24 måneders reklamationsret på mangler, fejl eller defekter.

Bemærk, at flere af vores producenter har udvidet garanti på enkelte dele såsom motorer, fjederbrud m.v.

Modtager du en vare med fejl eller mangel udbedres denne som udgangspunkt ved reparation eller udskiftning af reservedel.

Alternativt ombyttes varen eller dele af denne, forudsat at det ikke medfører Sengehuset uforholdsmæssige omkostninger.

Ønsker du at reklamere kan du kontakte vores kundeservice på tlf. 82301012 eller sende os en mail på info@sengehuset.dk. For hurtigere ekspedition af den reklamation vil det være en fordel, hvis du sendes os billeder af fejlen/manglen, samt at du vedhæfter dit ordre- eller fakturanummer.

Det er vigtigt, at vi får besked om en evt. fejl eller mangel på din vare, så snart du opdager den, da fejlen ellers kan forværres og i værste tilfælde bevirke, at den ikke kan udbedres eller ombyttes.

For at kunne behandle din reklamation, skal vi have dit ordrenummer eller fakturanummer, så vi nemmere kan finde din ordre i systemet.

Reklamationer på varer, som er udover vores 30 måneders garanti, er et spørgsmål, om der fra producentens side er ydet ekstra garanti på lige netop den del, som måtte være defekt.

En stor del af vores produkter er produceret af naturmaterialer, som kan have behov for regelmæssig pleje og vedligehold, da det ellers kan påvirke varens levetid.

Manglende vedligehold af produktet eller uhensigtsmæssig brug af produktet er hverken dækket af alm. købelov eller vores 30 måneders garanti. Er du i tvivl om, hvordan din vare skal vedligeholdes, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

BETALINGSFORMER
Hos Sengehuset kan du betale med følgende kreditkort:
Dankort - E-Dankort - VISA - VISA Electron - Mastercard - Maestro - American Express - JCB

Det er også muligt at betale med bankoverførsel, og når din indbetaling er registreret, vil din ordre blive ekspederet og afsendt.

LEVERING
Alle køb på web-shoppen op til kr. 4.999,- pålægges kr. 499,- i fragt.
Ved køb over kr. 4.999,- leverer vi fragtfrit  i Jylland, på Fyn og Sjælland, samt brofaste øer. Kontakt os vedr. levering til øvrige destinationer.

FORTRYDELSESRET

Hos Sengehuset har du 14 dages fuld returret ved ordrer i vores webshop. Derfter har du yderligere 14 dage til at returnere varen. Der ydes ikke returret på senge, som er fremstillet i specialmål. Vil du returnere dine varer, så står du selv for at betale returfragten. Når vi har modtaget din vare, refunderer og tilbagebetaler vi beløbet direkte til den konto, hvor vi har trukket din betaling fra. Har du betalt med bankoverførsel, så skal du vedlægge dit ordrenummer, navn og adresse samt reg. nr. og kontonummer, således at vi kan se, hvilken konto vi skal returnere beløbet til.
Der ydes ikke returret på udstillingssenge, eller på senge, som er fremstillet i specialmål.

Du kan læse mere om dine rettigheder på www.forbrug.dk

FORBEHOLD

Vi tager forbehold for evt. indtastningsfejl på priser, størrelser, garantiperioder og i billederne på hjemmesiden.

Gratis Levering og montering**

* Vi leverer fragtfrit ved minimum køb på kr. 5.000,-
**Ved køb over kr. 5.000,- leverer OG monterer vi i Kolding, Vamdrup, Vejen, Grindsted, Esbjerg, Odense, Assens, Strib, Middelfart, Fredericia, Vejle, Horsens, Billund, Haderslev, Åbenrå, Rødekro...

Kom i kontakt med os_
+45 82301012

Brug for hjælp? Skriv da direkte til os her :-)